WIE IS, EN WAT DOET ICC?

VERKOOP

ICC (International Cycle Connection BV) is verantwoordelijk voor de verkoop van een aantal grote en toonaangevende merken uit de fietsenbranche. Binnen de Benelux verzorgen wij de verkoop van de merken Campagnolo, Deda Elementi, Dedacciai en Selle Italia aan distributeurs en fietsfabrikanten. Campagnolo en Deda leveren wij zowel aan dealers als aan onze distributeurs.

Voor het merk BORN zijn wij wereldwijd verkoopagent.

Voor de merken Seasucker en Feedback Sports beheren wij de exclusieve distributie richting dealers in de Benelux.

SERVICE

ICC is het officiële Service Center voor Campagnolo, Deda Elementi, Seasucker en Feedback Sports in de Benelux. Wij handelen de garantie en reparatie van deze merken af. We behandelen alleen goederen die (vergezeld van een kopie van de aankoopnota) zijn opgestuurd door fietshandelaren, NIET door particulieren. De garantie- en reparatieprocedure verloopt dus altijd via de winkel waar het product is gekocht. De service van Selle Italia gaat via onze Selle Italia distributeurs.

MARKETING

ICC onderhoudt de contacten met de wielerploegen die worden gesponsord door de merken. Lokale social media accounts voor de merken Campagnolo, Feedback Sports en Seasucker worden ook door ons onderhouden. Gedurende het jaar zijn wij namens onze merken op verschillende evenementen te vinden.

PROMOTIE

ICC heeft verschillende dealernetwerken opgezet, zoals de Campagnolo Pro Shops en de Selle Italia idmatch-dealers. Dit zijn winkels die zich hebben gespecialiseerd in de verkoop van deze merken. Wij helpen deze winkels met de inrichting, verkoop en marketing. Wij voorzien in vertegenwoordigers- en dealertrainingen om zo iedereen in de fietsbranche op de hoogte te houden van de ontwikkelingen bij onze merken.