ICC: BRAND BUILDER FOR PREMIUM CYCLING BRANDS

RUIM 40 jaar ervaring met het bouwen van sterke merken 

International Cycle Connection bv (ICC) heeft ruim 40 jaar ervaring met het bouwen van vooraanstaande merken in de sportieve fietsbranche. Tot ons merkenportefeuille behoren: BORN, Campagnolo, Deda Elementi, Feedback Sports, SeaSucker en Selle Italia. Voor deze merken is ICC het steunpunt in de Benelux voor wat betreft service, marketing en verkoop in de breedste zin van het woord. Onze missie: het bouwen van sterke merken met een maximale focus op ieder merk.

SALES

ICC (International Cycle Connection BV) is verantwoordelijk voor de verkoop van een aantal grote en toonaangevende merken uit de fietsenbranche. Binnen de Benelux verzorgen wij de distributie van de merken Campagnolo, Deda Elementi, Feedback Sports en Seasucker. Voor de merken BORN (wereldwijd) en Selle Italia (Benelux) zijn wij verkoopagent.

SERVICE

ICC is het officiële Service Center voor Campagnolo, Deda Elementi, Seasucker en Feedback Sports in de Benelux. Wij handelen de garantie en reparatie van deze merken af. We behandelen alleen goederen die (vergezeld van een kopie van de aankoopnota) zijn opgestuurd door fietshandelaren, NIET door particulieren. De garantie- en reparatieprocedure verloopt dus altijd via de winkel waar het product is gekocht. De service van Selle Italia gaat via onze Selle Italia distributeurs.

MARKETING

ICC onderhoudt de contacten met de wielerploegen die worden gesponsord door de merken. Lokale social media accounts voor de merken Campagnolo, Feedback Sports en Seasucker worden ook door ons onderhouden. Gedurende het jaar zijn wij namens onze merken op verschillende evenementen te vinden.

PROMOTIE

ICC heeft verschillende dealernetwerken opgezet, zoals de Campagnolo Pro Shops en de Selle Italia idmatch-dealers. Dit zijn winkels die zich hebben gespecialiseerd in de verkoop van deze merken. Wij helpen deze winkels met de inrichting, verkoop en marketing. Wij voorzien in vertegenwoordigers- en dealertrainingen om zo iedereen in de fietsbranche op de hoogte te houden van de ontwikkelingen bij onze merken.